May 5, 2011, 9:34 PM

Народопсихология 

  Poetry » Civilian
493 0 0

Велик художник бил е Гоя.

А Бинчев: - Мааанете го тоя.

За нова ватманка в трамвая:

- Колеги, мааанете я тая.

 

Иван с часовник като моя.

- Копира. Мааанете го тоя.

Преслава пее във Владая,

а Драго: - Мааанете я тая.

 

Поетът Ботев паднал в боя:

- Предател. Мааанете го тоя.

И уличница пък била оная.

- Така е. Мааанете я тая.

 

На всеки кусури намираме!

И все във другите се взираме!

Не сме ний хора, кат oнея!

- Кои, бре?! Мааанете ги тея.

© Васил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??