Jul 3, 2008, 7:05 AM

Наша самота 

  Poetry
529 0 4

       Наша самота

 

Труден си, но аз съм упорита,

ситен морски пясък ти, а аз вълна.

А нима не е вълна разбита

всяка моя или твоя самота?

Нека бъде наша самотата,

длан във длан да плашим с теб страха,

да открием нашето нататък,

не преди, и не тогава, а сега!

© Владислава Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??