Jan 3, 2012, 11:55 PM

Научих... 

  Poetry
464 0 1

Научих, че човек рано или късно попада в капана на любовта.

Научих, че трябва постоянно да падам, за да се изправям по-силна от всякога.

Научих, че приятелите се броят на пръстите на едната ръка.

Научих, че болката е по-добър учител от приказките.

Научих, че не е важно от колко хора си заобиколен,

ако не се чувстваш на мястото си.

Научих, че истинското приключение си го създаваш сам.

Научих, че колкото и да се правиш на горд, винаги може да те засегнат.

Научих, че болното ми място, всъщност, е моята сила.

Научих, че някои нещо не се споделят и с най-важните ти хора.

Научих, че работата, която те прави щастлив, всъщност е твоят талант.

Научих, че колкото и да се учиш, все ще изникне нещо непредвидено.

Научих много, но продължавам да се уча за всичко останало !

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??