Откривам те в прегръдката на вятъра,
във капчицата сребърна роса,
в листенцето, от вихрите подмятано,
и в чистата изстрадана сълза!
Намирам те в усмивката на слънцето,
във блясъка на утринна звезда,
в уханието пролетно и в зрънцето,
посято в мен с дъха на нежността!
Дочувам те и на морето в шепота...
Навсякъде си - никак не греша
в това, което виждам със сърцето си,
което чувства моята душа!...
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.