Jun 16, 2017, 4:57 PM

Навън 

  Poetry
370 0 3

Навън е тъмно някак.

Без светещи прозорци,

без звезди.

Тъй сънно е,

но не илюзия,

реалност от съня ще се роди.

И спящи,

ще се събудим повече,

отколкото сме се приспали

отпреди.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??