Feb 26, 2006, 8:07 PM

Наздраве! 

  Poetry
851 0 2
                             Не знам коя съм аз-
                             грешница или светица..
                             Жена, дете и майка,
                             понякога любима..

                             Животът бърза, бърза
                             ден след ден, година след година..
                             И сякаш изтича между пръстите ни,
                             като пясък в морска раковина..

                              И  в посребрените коси
                              си спомняме отминалите дни..
                              Смях и сълзи, бури и екстаз- 
                              Наздраве!- с вино до сетния ни час..
                
                              Аз искам да си лодка
                              в бурното море,
                              която ме отвежда в рая!

                              Аз искам да си пристан, 
                              сигурност, опора
                              и да си с мен до края! 

© Стен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??