May 13, 2008, 3:48 AM

Не бих повярвала 

  Poetry
532 0 7
Страхувам се да мечтая, страхувам се от дръзки мечти.
Аз и ти заедно? Прекалено дръзко е, нали?
Не бих повярвала в любовта, даже и да ми се кълнеш.
Ще ме ползваш като другите, а после ще ме предадеш.

Този филм го знам добре, актриса в него съм била.
Първо главната роля играя, а после съм вън от кадъра.
Днес ти заставаш и през сълзи повтаряш, че повече не ще е така.
Как да повярвам като отне ми дори вярата.

Как да се науча пак да мечтая, щом показа ми реалността.
Как да мога аз да обичам, като в мене живее омразата.
Не бих повярвала вече на думи фалшиви и клетви любовни.
Не бих се поддала на чувства нежни – те са отровни. 

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??