Jan 26, 2023, 1:23 PM

Не е честно 

  Poetry
148 0 0

Не е честно да те имам 
за цяла вечност дори, 
не е честно да те искам
и намирам във всички срещнати очи.
И знам, не искаш да излизаш 
от моя стихотворен свят.
Свободна си, но не отлиташ
и се завръщаш при мене пак.
Не е тайна за никого,
че не ме прободе завистта.
Не те разделих безпринципно,
не стана орисница любовта.
Но ето виж се над другите,
безценна си и пак оцеля.

 

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??