Feb 28, 2006, 6:56 PM

Не искам 

  Poetry
690 0 6
Не искам обещания
и истини невярни,
с които ти умело си боравиш.
Не искам разкаяния
и думи празни,
омръзна ми да се надявам,


да търся в тебе нещо свято,
което да ми дава смисъл занапред.
Не искам щастие в сълзи обляно-
да сме двама,а сама да съм до теб.
Не искам обич,за която да се боря.


"Обич" непозната дума е за теб.
Да заплача нямам сили,но не мога
да те забравя,ти си вътре в мен.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??