Aug 26, 2008, 4:55 PM

Не ме познавай 

  Poetry
840 0 5
Не ме познавай

Не ме познавай
щом ме видиш сутрин.
Не се усмихвай,
очите притвори.
Не ме познавай,
ако ме видиш утре.
Не викай името ми,
такова носят хиляди жени.

Не ме познавай
сред тълпа от непознати.
Недей ме спира,
ако насреща ти вървя.
Не ме гони,
ти няма да ме стигнеш.
Далеч съм вече
от познатата жена.

Не ме познавай,
никоя на мене не прилича.
Не ме търси
сред сенките, които отминаваш.
Отдалечи се тихо...
макар че две сълзи се стичат.
Не се обръщай,
макар че още ме познаваш.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??