Dec 27, 2006, 9:00 PM

Не ми го каза 

  Poetry
1087 0 13
    Не ми го каза.

"Обичам те!"
прошепна ми ветреца,
но се вмъкна в косите ми
и ужасно ги оплете.

"Обичам те!"
усмихна се слънцето нежно,
но покри тялото ми
с червена одежда.

"Обичам те!"
намигна луната пременена,
но направо открадна
сънят ми безценен.

"Обичам те!"
само ти на глас не изрече!
Но дочу го сърцето ми,
а ти си далече, далече... 

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??