Nov 29, 2004, 5:03 PM

Не мога 

  Poetry
1187 0 0
Защо сърцето ме заболя?
Нима някой ме улучи с любовна стрела?
Не вижда ли, че страдам от самотата си?
Нима той иска само малко забава , за да не скучае?
Или иска да разбере какво е да обичаш?
Но аз не мога да го науча,
защото и аз не знам как да се Обича!

© Елена Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??