Sep 13, 2007, 2:40 PM

НЕ,НЕ,НЕ 

  Poetry
889 0 8
 

Невярващи очи те търсят.

Неможещи ръце те галят.

Неискащо дете ще кръстят,

"невиждащи" във нова вяра.

Неканена до теб ще седна.

Нежелана ще пристана.

Неписано до теб писмо последно,

непратено в сърце остана.

Неразбрани мои думи,

недокоснати гърди.

Не оставяй помежду ни,

неизвестност да мълчи!

Не си тръгвай като вляза!

Не, не мога да се спра.

Не ми казвай: "Не те мразя"!

Не бих живяла миг с това.

Непослушно ще се моля!

Недокосната от теб,

неразбрала твойта воля,

непосилно завъртяна от вертеп.

Неизпито си остана виното на любовта.

Неизказана, забравих тази думичка една.

Неразбрана, да съм твоя и обичана сега.

Неистово сега те моля, кажи ми само докога?

© Гера Гера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??