Oct 18, 2008, 3:52 PM

Не, не, не - 2 

  Poetry
499 0 2

Неразбрани чувства днес погребвам.

Ненаписан послепис изтривам.

Невървяни пътища ще следвам.

Незабравен спомен преоткривам.

Неизплакан плач отеква.

Неизкрещяна мъка пари.

Несподелена любовта заеква,

несричана по пусти тротоари.

Непобелели още, бели са косите.

Незамръзнали снежинки падат.

Незавалял, дъждът вали в очите.

Непогалена снага в гроб полагат.

© Гера Гера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??