Nov 26, 2007, 7:26 PM

Не плачи, усмихни се 

  Poetry
1073 0 7
Не плачи, не се предавай,
не плачи, усмихни се.
Знам, сърцето те боли,
пак някой го рани.
Но не, не плачи, усмихни се.
Утре слънцето пак ще изгрее
и дъждът ще измие отворените рани!
Не плачи, усмихни се,
някой те обича.
Не плачи, усмихни се,
след всеки пожар,
като феникс любовта
полита от пепелта.
Не, не плачи, усмихни се,
за да видя онзи пламък
в твоите очи,
който ме прави щастлива.

© Боза Бозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??