Mar 23, 2018, 12:40 PM

Не ругайтесь! Такое дело* 

  Poetry
349 0 0

                                                                     

Обръщам се
                към Вас –
                           господа
                                   угоени!

Няма да
             деля
                 светъ
                      на бяло
                              и черно..!
И не плюйте
               на нас –
                     от лъжи
                            угнетени,
макар
       че всичко,
                 всичко
                     приехме
                           за вярно...!
И стига
          митинги
                      с ''ура''
                             вдъхновени,
а просто –
             щастливи
                       и от труд
                                 уморени...!
–––––––––––––––––––––
* – С. Есенин

© Шани All rights reserved.

17.04.1990г.
Сливен

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??