Jul 15, 2011, 11:22 PM

Не се наемай! 

  Poetry
446 0 1

Миличък, не се наемай!

Просто с теб убивам време.

Днес те има, утре не.

Сори, ама не ми дреме!

 

К'во помисли? Че ме "върза"?

И че хлътнах до полуда?

Ползвам те да забавляваш.

Що ме гледаш в почуда?

 

Нещо "high" ми се раздаваш.

Стига пори висини!

Скоро ще се сгромолясаш.

Я, вземи се приземи!

 

Миличък, не се наемай!

Ти си просто "fun" за мен.

Днес си ми на кеф, но утре -

сдъвкан и употребен.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??