Jul 26, 2006, 12:34 PM

Не се завръщай ! 

  Poetry
1637 0 5
Моля те върви си и не се завръщай
недей да търсиш спомените си в мечти,
моля те не се обръщай
душата можеш да ми вземеш
но не се обръщай,а върви!


Тръгни си сам-не се завръщай
голямо е сърцето ми, не мога да го сторя аз,
затова не се обръщай,
запази за себе си дъхът ми,
но моля те,върви си и не се завръщай!


Вземи ми сънищата и гласа,
не мога пак да кажа’’Остани’’,
само моля те,не се обръщай,
от мене няма да остане нито клетка,
затова не се завръщай,а върви!

© Юлита Златкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??