Dec 21, 2016, 9:04 PM

Не те засяга 

  Poetry
382 0 0

Ако парфюма ти усетя и съзнанието 
превърне го в пътека;
Ако далечна си била,
но отново се върти света;
Ако носи всяка клетка любовта,
но да те загубя мога на мига.
Ако жаден скитам из света,
и ти за мене си вода,
Как засяга те това?

 

Ако ти за мене си съдба,
но отлагаме за вечността;
Ако зима е твоето лице, 
но идва пролет в моето сърце;
Ако тихичко по теб копнея,
но да губя аз умея;
Ако чужда те намеря,
но не ревнувам и злобея
Ако минали са толкова лета,
и още търся отключена врата -
Как засяга те това? 

 

Ако ти за мене си Жената,
но мога  да се влюба в всяка;
Ако духа си в мене си вселила,
но цветовете - не разкрила
Ако любовта отказва да избяга -
Теб това не те засяга.

© brmrm All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??