Aug 14, 2007, 10:04 AM

Не тръгвай,бабо... 

  Poetry
748 0 10
Не отивай при дядо, недей.
Не ме изоставяй, моля те...
Не си отивай и ти, мила бабо.
Свиди ми, сърцето ми се пръсва, не те дава...

Знам, не съм Господ,
не определям аз правилата,
а и той, бабо, дано да се смили...
Дано да те остави жива поне за още малко...

Не тръгвай, бабо, спри се.
Знам, без дядо не е същото.
Вие бяхте един за друг във всичко,
аз такъв аналог на себе си не намерих...

За него страдаш, виждам го.
Но аз съм тук - между живите.
Обичам те, не си отивай!
Бъди ми подкрепа и сила!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??