Sep 15, 2017, 8:36 AM

Не я изпускай. 

  Poetry
337 0 2

Общуването между твоите пръсти и нейната кожа ще е най-важната дискусия която някога си провеждал.

Наблюдаването докато спи ще е най-красивата гледка която някога си виждал.

Обясняването ти в любов ще е най-важната реч в живота ти.

Да те нарече "любов" ще е най-хубавото чувство което някога ще изпиташ.

Не бъди глупак.

Не я изпускай.

 

 

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хаха 😁Страхотен коментар.Благодаря ти!
  • Сякаш ми поднесе превъзходен коктейл на брифинг в чест на любовта!
    Ех, да можеха хората да виждат в бъдещето...
Random works
: ??:??