Jun 23, 2006, 8:54 AM

Не забравяй... 

  Poetry
584 0 3

Недей забравя своите ПЕТИ,
поне веднъж на ден ги погледни!

Нали по тях ти ходиш всеки ден...
Така че, запомни от мен!

Не забравяй своите пети,
поне веднъж на ден ги погледни!

...

Не забравяй, отнякъде си тръгнал,
напред вървиш, но винаги помни!

Приятелите, детството, игрите,
майчина ласка, летните дни!

Поглеждайки назад, не забравяй,
не гордей се с произход и дарба!

По-хубав и светъл ще е денят ти,
по-спокойна и нежна нощта!

Не забравяй дом и семейство,
бащина стряха, първа любов!

Времената менят се обаче,
не забравяй  вечния зов...

...

...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??