Nov 25, 2012, 10:40 PM

Не замеряй маскари с домат 

  Poetry
514 0 2

                                       НЕ ЗАМЕРЯЙ МАСКАРИ С ДОМАТ

Щом замеряш маскарите с домат,

значи си търсиш  белята...

И ще стане животът ти ад,

трябва да плащаш цената.

Ще повярваш на древните маи,

в предсказания страшни за край на света,

щом от скука взвод полицаи

с лабут ти размътят ума.

И ето ти тема за размишление:

Кой е праведен, кой -АНТИХРИСТ,

когато поет със собствено мнение

преследват като'... терорист. 

Мутрите тук оправдават.

Как да осъдят мутрата-бизнесмен?!

Свобода има ли в тази държава,

или всичко е песен с банален рефрен?

© Красимир Кунчечв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??