May 18, 2007, 9:08 AM

Небето се разплака 

  Poetry
547 0 9
Небето се разплака от умора,
прегърби облачна снага!
В недрата му избухна огън,
разстла го с пареща ръка!
Посипа мокро по тревите,
дърветата разтресе с гръм,
земята сгуши се превита
във глухия си летен сън!
Изплашени, смразени хора,
разтича в плисъци на локви!
Небето се разплака от умора,
за слънчеви лъчи се готви!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??