Nov 11, 2015, 7:32 AM

Неблагодарна Епиграма 

  Poetry » Civilian
241 0 0

Полицията клати стола

на тоя дето мисли,

че бърше ни сопола,

на тоя дето определя ни

мащаба,

че в него е и ножа,

в него е и хляба.

 

За тоя тя е куче,

което храниш, а те лае,

ние много да не знаем,

по-добре да траем,

той ни даде пая,

той ни даде рая,

на който се не вижда края...

 

гр. София, 04.11.2015г.

© Димитър Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??