Oct 21, 2006, 8:41 AM

Недей! 

  Poetry
843 0 7
Недей да ме докосваш
с ледени ръце.
Недей да ме обичаш
с изкуствено сърце...
Недей да ме поглеждаш
с празните очи,
в които аз се влюбих.
Недей, че ме боли...
Недей да ми се молиш
да дойда пак при теб.
Недей да се залъгваш,
че всичко е наред.
Недей ми казва нищо
недей ме спира ти... 
Пусни ме да си тръгна
и с добро ме запомни... 
  

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??