Jun 20, 2007, 10:39 AM

Недей 

  Poetry
450 0 1
Недей в забрава да потъваш,
недей да млъкваш в тишината,
недей живота си да сриваш,
очите не затваряй в тъмнината.
Недей да палиш огън сред пустиня,
недей вода да търсиш там,
от никого не искай милостиня,
бори се да не бъдеш сам.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??