Mar 29, 2006, 6:17 PM

Недей 

  Poetry
843 0 3
Недей да ме сравняваш със звездите,
те са толкова далечни и недостижими,
а аз съм тук, тук точно срещу тебе.
Недей да ме сравняваш със цветята-
е да красиви са, но са студени,
а аз горя сега, тук точно срещу тебе.
Не ме сравнявай със зората,
защото тя е в миговете и във повторението,
а аз по принцип съм била тук винаги
и съм те обичала от Сътворението.


© Лилия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??