Jan 22, 2006, 10:17 PM

НЕЖНА ДРОГА 

  Poetry
709 0 5
НЕЖНА ДРОГА си за мене ти!
Исках да пробвам от теб,
направих го и не мога да спра!
Обичам те!Обичам всичко в тебе:
лицето,ръцете,сърцето,навиците!
НЕЖНА ДРОГА си за мене ти!
Нежно,грациозно
и джентълменски ме взимаш за себе си!
Обсеби:душата тялото и ума!
МОЯ НЕЖНА ДРОГА,не мога да спра!

© Жеже All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??