Сънуваше червените ѝ устни,
напомнящи му сочната ѝ кръв.
Опитвал ги е. Бяха адски вкусни.
Привличаха го, като стръв.
Сънуваше изящните ѝ форми
разголени, потръпващи в екстаз.
Гърдите ѝ- заоблени, огромни
и нейния вълшебен глас.
Тя беше там, пред него, чисто гола,
като сърна пред хищника свиреп.
Той беше зверски гладен и отново
я искаше, но беше надалеч.
Деляха ги реки и планини,
и тайнствени народи помежду им.
Сънуваше я в цветните градини
сред люляци, жасмин и теменуги.
А устните, по- алени от кръв,
го викаха. Чуваше в съня си.
Обичаше я, беше страстен мъж,
а тя пък плод, от който да си вкуси.
https://www.youtube.com/watch?v=qRNfeMaUBbo
Отива в " любими "!