Jul 2, 2006, 11:34 AM

Нежност 

  Poetry
946 0 15

Със мислите ми вечно си със мене.
Ти всяка нощ присъстваш във съня.
Със теб танцувам, с теб се любя,
пред теб изливам своята душа.

Събличам те и нежно те докосвам,
а ти потръпваш цялата от страст.
Целувам те и тихо ти прошепвам:
- Обичам те! Сега съм в твойта власт.

Докосваш с устни мойто тяло,
поглеждаш ме със блеснали очи.
За тези ласки дълго тъй копняли,
сега в света сме само аз и ти.

Сърцето ритъма отмерва.
Тела преплитат се в полуда.
Ръце играят - обич нежна.
Любими любят се. О, чудо!

Тъй дълго в себе си таили,
страстта и своята любов.
Изпълвам те със мойта сила,
а ти ми даваш благослов!

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??