Dec 12, 2006, 12:03 AM

НЕЖНОСТ 

  Poetry
733 0 1
НЕЖНОСТ

Сини ли са ти очите!?!?
Както каза някой
Има ли значение?

Щом небето отразява се в морето,
значи са едно и също,
също и в сърцето

Има синева, нищо че
на червено ти прилича
Вътре е река, синя,
която в морето се влива

Нека те изпълва любофта ;)))

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??