Nov 1, 2006, 12:09 AM

Нека остана.... 

  Poetry
659 0 6

Не ме пропъждай просто ей така,
защото в мрака днес ти е студено.
Пламъка на старата ни обич мога да спася,
защото там всичко е простено...

Не позволявай на гордостта да те засенчи
и да заслепи пулса на сърцето.
Не слагай на мислите си примка,
а помоли за прошка в теб детето...

Шанс един път на земята ти се дава,
не бързай,времето е с нас...
Обича ли сърцето,то ще получава,
ще си тръгна (едва) след залеза на очите ти аз...


(Нека остана...дори да знам,
че след края на нощтта ще съм излишна...)

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??