May 17, 2020, 12:38 PM

Нека правим добро! 

  Poetry » Civilian
388 1 0

Нека има повече добри дела,

нека хората да си помагат,

нека се спасим от участ зла,

и за стари, болни грижи да се полагат.

Нека мъдри хора да ни управляват,

за да живеем по-добре,

нека в начинанията всички да успяват,

нека правилния път народът да избере.

Нека престъпността да намалее,

та българинът сигурност да има,

в хармония той да живее

и повече да дава, отколкото да взима.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??