May 31, 2008, 10:38 AM

Несбъднат блян 

  Poetry
558 0 3

 

 

Тъга, сълзи, спомени.

Пустиня,

дъжд - утолена жажда.

Копнеж, болка, самота.

И пак тъга.

Звездни дъждове,

надежда,

счупено крило - горчива песен.

Залез, безспокойство,

път от истини

и от полулъжи.

Полулюбов,

полураздяла

и половин човек.

Луна като лимонов резен,

резен от тъга,

резен от раздяла,

резен от душа,

резен от живот.

Несбъднат блян.

                                

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??