Jun 14, 2007, 9:52 AM

НЕЩАСТНА ЛЮБОВ 

  Poetry
938 1 2

В твоите ръце съм уязвима

и безброй рани в сърцето ми има

от твоите думи, от погледи зли,

от нещастната любов, с която ме дари.

 

Мразя се, че те обичам,

мразя се, че само тебе искам,

че ден и нощ за теб мечтая

и безспирно горчиво ридая.

 

В твоите ръце съм уязвима,

ти знаеш го и затова не съм ти аз любима,

а парцалена кукла, крещяща за обич и живот,

която засипваш с нещастната си любов!

© Марина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??