Jan 2, 2008, 12:49 PM

Нещастно щастливи 

  Poetry » East forms
874 0 12

рубая

 

Понякога срещам край мен хора такива:
бодри, весели или неочаквано мълчаливи,
често странни, може би... И себе си питам
дали такива са съществата нещастно щастливи?

© Морякът All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??