Mar 1, 2017, 7:50 PM  

Нещо шава... 

  Poetry » For kids
909 2 2

 

В стаята на бабината къща,
нещо под миндера тихо шава,
тича до кьошето и се връща,
лелееее... чак ме дострашава.

Викнах силно: Бързооо, идвай бабо,
нещо се спотайва под леглото,
тропа силно, после много слабо,
и открадна на сестричката сабото.

Сигурно е нещо много страшно,
казах със сподавена въздишка,
баба се усмихна най-безстрашно
Не, детето ми, това е само( мишка)!

© Неземна All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

8 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Джу! Имам няколко детски стихчета
  • Страхотнооо! Май за първи път чета нещо детско от теб, Цветенце
    Гласувах.
Random works
: ??:??