Jun 27, 2008, 9:21 AM

Нестинарка 

  Poetry
485 0 3
Нестинарка

Всеки въглен
е едно мое щастие.
Всяка искрица -
къс от мойта любов.

Нестинарка -
душата ми
гори в на Живота жарта...

Вярата нося -
вместо икона.

Болката имам -
вместо крака.

Ръцете протягам
в молитва
и огъня моля...
за още топлина.

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??