Jul 16, 2006, 8:23 PM

Нея 

  Poetry
703 0 1
Ти сън ли си или действителност?
С какво ме нараняваш всеки ден?
Пусни ме да си ида, имай милост,
открадна всичките мечти, нали!
А всичко беше приказка вълшебна,
в началото е винаги така!
Оказах се за тебе непотребна
и друга днес е в твоята одая.
Целуваш нея, вместо мене
и нежни думи й мълвиш.
А, тя - омаяна от тебе,
как вярва в твоите лъжи!
Накрая знам, и тя ще страда,
тъй както страдам вече аз!
Омаяна от приказна наслада,
с магията на твоя глас!
Сега ме търсиш с очи прикрити,
навярно в нея виждаш мен!
Но за тебе аз ще си остана скрита,
не искам да страдам нито ден!
Обичаш ме, това го зная,
но влюбен си във всякоя жена!
И тъй сега ще си призная,
"обичам те", но по - добре сама!

© Корнелия Гинина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??