Mar 7, 2013, 2:47 PM

Ничии герои 

  Poetry » Civilian
804 0 2

Отиват си будните,
за да събудят заспалите.
В пламъци лумнали
тревожат забравата.

Отиват си трудните
за укротяване,
подсейщайки мудните,
че тъй закъсняваме.

Отиват си, мислейки,
че зареждат с желания,
напускат ни с мисия,
но уви, пак се прозяваме...

 

© Димитър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??