Не ме лъжи,
не боледувам,
не ме боли,
не съществувам.
Не искам теб,
не размишлявам,
не е проблем
не заминавам.
Не е за мен,
не говори,
не е съвсем,
не ти, нали?!
Не е омраза,
не е болест,
не е проказа,
не е горест,
не е човешко,
не умирам,
не е грешка,
не разбирам.
© Фредерик All rights reserved.