Oct 26, 2014, 9:44 AM  

Нищо че боли 

  Poetry
319 0 0

На хиляди километри си от мен
и там с друг си ти щастлива,
но въпреки от теб отдалечен
реки от чувства в мен се вливат.


И всяка вечер се опитвам да не плача,
но възглавницата сутрин е мокра от сълзи.
Не те интересува, но така стоят нещата,
откакто каза: "Повече не ме търси."


И гръб на всичко ще обърна
заради теб, колкото и да горчи
и ако можех времето назад да върна
пак тебе бих избрал, нищо че боли.

© Ангел Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??