Jun 20, 2006, 7:48 AM

Нощни откровения 

  Poetry
660 0 2
Години се лутам
по житейския път.
От всякъде тъмно, от всякъде смут.
Не съм стихотворец,
не съм и борец!
Презрете ме!
Това заслужавам.
Но...гордо надигам отново глава
и казвам си смело:
"Ще махна хищните лапи аз на калта"
Това е......човешки живот в няколко реда.
Скитам се, лутам се, търся навред.
И смело си слагам лозунг отпред:
"Не съм стихотворец,
но ще бъда борец"!!!

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??