Feb 10, 2009, 12:31 PM

Носталгия 

  Poetry
431 0 1

Като отронен лист

животът мина,

изниза се поредната

година!

Единствено оставам

на света -

духът, синът и... любовта!

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??