Apr 7, 2012, 11:03 PM

Нови страсти 

  Poetry
500 0 0

През нощта те аз сънувах,

твоите очи бленувах,

в прегръдки страстни да ме вземеш

и честта ми да отнемеш!

 

Гръм удари сърцето ми,

в миг заиграха очите ми,

не очаквах, че ще стане нещо,

но опарих се горещо.

 

Любовта идва, без да пита,

като буря те връхлита,

но изхвърлен на брега оставя

онзи, който аз забравя.

 

Сега за тебе аз не мисля,

сега нещата са различни.

Сега сърцето ми се лута

в скали, проправяйки маршрута

към любов, изглеждаща голяма,

ако споделена стане!

© Мелъни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??