Mar 25, 2018, 4:38 PM

Нужна Светлина 

  Poetry
550 1 0

Мрачна е стаята,

Мрачна е душата ми.

Светкаш лампата,

Но как да осветиш душата си?

© Теодора Владова All rights reserved.

Нищо особено, но го споделям. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??