Влюбена - да... бях...
изгубена в своята душа!
С теб направих грях,
който едва ли някога ще си простя!!!
За мен ти винаги ще си останеш мил!
Независимо какво си ми направил и какъв си бил...
В живота всеки прави грешки....
Но затова пък съществува прошка!
Аз дадох я на тебе... дадох я на мен!
Дано и ти да го направиш!
И знам - приятелството ще се върне някой ден...
стига част от миналото да забравиш!!!
© Ирина All rights reserved.