Jan 28, 2014, 9:15 PM

Някой, някъде чака 

  Poetry
521 0 2

Страх те е... от тишината
и мислите ти блъскат се сами.
Някой, някъде... те чака
със своите мисли да ги подреди.

Страх те е... от тъмнината,
от неизвестното... тръпки те побиват.
 Някой, някъде... те чака
в прегръдките му да се скриеш.

 Страх те е... от височината
и коленете ти се сгъват на високо.
 Някой, някъде... те чака
с надежда хваща те във скока.

 Страх те е... от мечтата,
да те разкъса на парчета, може би.
 Някой, някъде... те чака
и мечтата негова си ти.

Страх ли те е да обичаш?
 Не със сърцето, а с душата...
Имаш време да опиташ,
защото - Някой, някъде те чака!

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??