Mar 9, 2007, 9:09 AM

Няма те 

  Poetry
864 0 4

Няма те

Ще те срещам във всички мечти,
ще виждам в искрящото слънце твоя лик.
Ще познавам очите ти в моите очи
и ще ги описвам във всеки мои стих.

Ще те създам от думи и сълзи,
ще сътворя от цветове твоите коси.
Ще те срещам в сънища, а на сутринта,
ще си спомням, че теб те няма на света!!

Посветено на баща ми Митко Кирилов Бакалов
1951-2006

© Красимира Бакалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??